El dia 26 de gener ja es pot visitar l’exposició d’obres seleccionades a l’espai [ARTLOFT]

Posted on 25 gener 2012

0


L’exposició de les obres seleccionades i becadas del 14è CONCURS DE PINTURA JOVE es podrà veure en l’espai [ARTLOFT] al carrer Campoamor, 2 de Reus, del 26 de gener al 29 de febrer de 2012.

Horari: De dilluns a divendres, de 17 a 20,30 h. i hores convingudes.

Us esperem especialment el dia 29 de febrer a les 19,30h, en l’acte de lliurament de les Beques Caixa Penedès, Galeria Anquin’s i Revista Bonart amb la presència del patrocinador CAIXA PENEDÈS i alguns membres del Jurat.

Durant l’acte es lliuraran a tots els artistes seleccionats varis exemplars del catàleg que s’està editant amb la reproducció de totes les obres seleccionades

La mostra es traslladarà el dia 15 de març a Vilafranca de Penedès. S’exposarà a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès, i es podrà visitar fins el dia 8 d’abril.

——————————

La exposición de las obras seleccionadas y becadas del 14º CONCURS DE PINTURA JOVE se podrán ver en el Espacio [ARTLOFT], en la calle Campoamor, 2 de Reus, del 26 de enero al 29 de febrero de 2012.

Horario: De lunes a viernes, de 17 a 20,30h y otras horas a convenir.

Os esperamos especialmente el próximo 29 de febrero a las 19.30h, en el acto de entrega de las Becas Caixa Penedès, Galeria Anquin’s y Revista Bonart. con la presencia del patrocinador CAIXA PENEDÈS y algunos de los miembros del jurado.

Durante el acto se librará a todos los artistas seleccionados varios jemplares del catálogo que se está editando con la reproducción de todas las obras seleccionadas.

La muestra se trasladará a Vilafranca del Penedès el dia 15 de marzo. Se expondrá en el Aula de Cultura de Caixa Penedès y se podrá visitar hasta el día 8 de abril.

Anuncis
Posted in: General