Acte d’entrega de beques

Posted on 2 Març 2012

0


L’Espai [ARTLOFT] va acollir el passat dimecres l’acte d’entrega de beques del 14è Concurs de Pintura Jove que organitzen la Galeria Anquin’s de Reus i l’Obra Social de Caixa Penedès, amb la col·laboració de la Revista Bonart. L’acte va comptar amb la presència dels cinc joves artistes que van recollir els seus premis, així com d’altres participants, membres del jurat i representants del món de l’art.

Antoni Gistau, cap de l’Obra Social de Caixa Penedès, va fer entrega de tres beques amb una dotació de 2.000 euros cadascuna a Aurembiaix Sabaté, per l’obra Mon sió; Albert Arribas, per Composició nocturna; i Oliver Roura, per Inversió #45, guardonat a més amb una exposició individual a [ARTLOFT] i Caixa Penedès. Pepa Quinteiro, directora de la Galeria Anquin’s, va entregar la beca Maria Josepa Giner, de 1.000 euros, a Iván Franco, autor de A orillas del Helesponto. Per últim, Adrià Ciurana va rebre l’accèsit Bonart de mans del director de la revista, Ricard Planas, per l’obra Al Miró de “Gos bordant a la lluna”. Gos i ocell, que li permetrà realitzar la contraportada de l’edició en paper de Bonart.

Durant l’entrega de beques, es va destacar el gran nivell de les obres presentades a concurs, amb la participació d’una norantena d’artistes d’arreu d’Espanya. Pepa Quinteiro va recordar el compromís de la Galeria Anquin’s amb els joves artistes i el desig de que aquest certamen serveixi d’impuls per a les seves carreres i la difusió de la seva obra.

L’esdeveniment va servir també com a cloenda de la mostra de les 18 obres seleccionades que, des del passat 26 de gener, es trobaven exposades a l’Espai [ARTLOFT]. Ara, les obres es traslladaran a Vilafranca del Penedès per ser exposades, del 15 de març al 8 d’abril, a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès Fòrum Berger Balaguer (Rambla Nostra Senyora, 6).

——————————–

El Espacio [ARTLOFT] acogió este pasado miércoles el acto de entrega de becas del 14º Concurs de Pintura Jove que organizan la Galería Anquin’s de Reus y la Obra Social de Caixa Penedès, con la colaboración de la Revista Bonart. El acto contó con la presencia de los cinco jóvenes artistas que recogieron sus premios, así como otros participantes, miembros del jurado y representantes del mundo del arte.

Antoni Gistau, jefe de la Obra Social de Caixa Penedès, hizo entrega de tres becas con una dotación de 2.000 euros cada una a Aurembiaix Sabaté, por la obra Mon sió; Albert Arribas, por Composició nocturna; y Oliver Roura, por Inversió #45, galardonada además con una exposición en solitario en [ARTLOFT] y Caixa Penedès. Pepa Quinteiro, directora de la Galería Anquin’s, entregó la beca Maria Josepa Giner, de 1.000 euros, a Iván Franco, autor de A orillas del Helesponto. Por último, Adrià Ciurana recibió el accésit Bonart de manos del director de la revista, Ricard Planas, por la obra Al Miró de “Gos bordant a la lluna”. Gos i ocell, que le permitirá realizar la contraportada de la edición en papel de Bonart.

Durante el acto de entrega, se destacó el gran nivel de las obras presentadas a concurso, con la participación de más de 90 artistas de toda España. Pepa Quinteiro recordó el compromiso de la Galería Anquin’s con los jóvenes artistas y el deseo de que este certamen sirva de impulso para sus carreras y la difusión de sus creaciones.

El evento sirvió también como clausura de la muestra de las 18 obras seleccionadas que, desde el pasado 26 de enero, se encontraban expuestas en el Espacio [ARTLOFT]. Ahora, las obras se trasladarán a Vilafranca del Penedès para ser expuestas, del 15 de marzo al 8 de abril, en el Aula de Cultura de Caixa Penedès Fòrum Berger Balaguer (Ramba Nostra Senyora, 6).

Anuncis
Posted in: General