edicions anteriors / ediciones anteriores

13è Concurs Biennal de Pintura Jove

La passada edició de l’any 2009-2010 va tenir com a guanyador a Gustavo Díaz Sousa, amb l’obra “Miratge d’un déu”, dotada amb el 1r premi GO Caixa Penedès de 6000 €

La pasada edición del año 2009-2010 tuvo como ganador a Gustavo Díaz Sousa, con la obra “Espejismo de un dios”, dotada con el premio GO Caixa Penedès de 6000 €

Antonio Quinteiro (secretari del concurs), Xavier Freixedas (obra social Caixa Penedès), Gustavo Díaz Sousa (premi GO), Jose Luís Cremades (premi MªJosepa Giner), Mª Josepa Quinteiro (Anquin’s), Isabel Saludes (jurat), Marc Ferran (Centre Art Cal Massó)
“Espejismo de un dios” de Gustavo Díaz Sousa

El  “Premi Maria Josepa Giner”, atorgat per la galeria Anquin’s, va ser per a Jose Luís Cremades amb l’obra “Tres mentides” i amb un guardó de 1500€

El “Premio Maria Josepa Giner”, otorgado por la galería Anquin’s, fue para José Luís Cremades con la obra “Tres mentiras”, i con un galardón de 1500€

“Tres mentiras” de Jose Luís Cremades

La revista Bonart, col·laboradora en aquest certamen, també va escollir una obra, la de Laura Medina “Dos tons”, per ser la portada de la revista.

La revista Bonart, colaboradora en este certamen, también seleccionó una obra, la de Laura Medina “Dos tonos”, para ser portada de la revista.

“Dos tons” de Laura Medina

Posteriorment, l’obra del guanyador Gustavo Díaz Sousa va exposar-se com a monogràfic a l’espai Artloft i també a la sala d’exposicions de Caixa Penedès. També es va editar un catàleg per acabar de completar la difusió de l’artista.

Posteriormente, la obra del ganador Gustavo Díaz Sousa se expuso como monográfico en el espacio Artloft y también en la sala de exposiciones de Caixa Penedes. También se editó un catálogo para terminar de completar la difusión del artista.

Exposició monogràfica de Gustavo Díaz Sousa a Caixa Penedès (Vilafranca)

 

12è Concurs Bienal de Pintura Jove

Rui Gomes (premi GO), Andreu Martró (jurat), Guillermo Adolfo Pérez (premi MªJosepa Giner), Joseph Francesc Cortés (Obra Social Caixa Penedès), MªJosepa Quinteiro (Anquin’s), Esteve Martínez (accésit especial) i Xavier Gabriel Puiggròs (premi popular)

En aquesta edició, el jurat va nombrar com a Premi GO Caixa Penedès a  Rui Gomes Pereira per l’obra “Una pérola, una ervilha e un mundo de espinhos”. El premiat es va emportar 5000€ atorgats per Caixa Penedès.

En esta edición, el jurado nombró como Premio GO Caixa Penedès a Rui Gomes Pereira por la obra “Una pérola, una ervilha e un mundo de espinhos”. El premiado se llevó 5000€ otorgados por Caixa Penedès

Rui Gomes Pereira amb la seva obra “Una pérola, una ervilha e un mundo de espinhos”

El segon guanyador, guardonat amb el Premi Maria Josepa Giner i amb una dotació de 1.500€, va ser Guillermo Adolfo Pérez Masedo amb l’obra “Sin título”

El segundo ganador, galardonado con el Premio Maria Josepa Giner i con una dotación de 1.500€, fue Guillermo Adolfo Pérez Masedo con la obra “Sin título”

Guillermo Adolfo Pérez amb la seva obra “Sin título”

Caixa Penedès també va atorgar un accèssit especial de 500€ a Esteve Martínez Giménez, per l’obra “Dique roto”

Caixa Penedès también otorgó un accésit especial de 500€ a Esteve Martínez Giménez , por la obra “Dique roto”

Esteve Martínez amb la seva obra “Dique roto”

Per últim, els visitants de l’exposició del concurs van poder votar l’obra que els va agradar més; com a resultat, l’obra més popular del concurs va ser “El trànsit de les ànimes” de Xavier Gabriel Puiggròs.

Por último, los visitantes de la exposición del concurso pudieron votar la obra que más les gustó; como resultado, la obra más popular del concurso fue “El tránsito de las almas” de Xavier Gabriel Puiggròs.

Xavier Gabriel Puiggròs amb la seva obra “El trànsit de les ànimes”

 

Anuncis
One Response “edicions anteriors / ediciones anteriores” →
1 Trackback For This Post
  1. Últimes novetats / Últimas novedades « 14è concurspinturajove

    […] / bases concursoinscripció / inscripciónrecull de premsa / recortes de prensaedicions anteriors / ediciones anterioresinfo RSS  Subscribe:  RSS feed 14è concurspinturajove beques obra social caixa […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: