info

El Concurs de Pintura Jove obre la convocatòria de la seva 14ena edició

Cada dos anys, la galeria Anquin’s de Reus i Caixa Penedès organitza el certamen adreçat a joves talents d’arreu de l’estat espanyol

 Artistes d’entre 18 i 35 anys tindran l’oportunitat de demostrar el seu talent creatiu gràcies a la 14ena edició del Concurs de Pintura Jove, un certamen de caràcter biennal.

 El concurs, patrocinat per l’Obra Social Caixa Penedès, atorga un total de 7000 euros repartits en 4 beques. L’obra Social Caixa Penedès oferirà 2000 euros a cadascun dels 3 artistes premiats. Per  altra banda, la galeria Anquin’s premien a un artista amb la beca Maria Josepa Giner, amb una dotació de 1000 euros. La Revista Bonart oferirà un accèssit que consistirà en la publicació d’una de les obres premiades a la contraportada de la revista.

 Tots els artistes que vulguin participar en el concurs ja poden consultar les bases al web concurspinturajove.com. Tenint en compte el caràcter jove del certamen, aquest també es podrà seguir a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. El termini d’admissió de les propostes finalitza el proper 2 de desembre de 2011.

      *            *            *

El Concurso de Pintura Joven abre la convocatoria de su decimocuarta edición

Cada dos años, la galería Anquin’s de Reus y Caixa Pendès organiza el certamen destinado a jóvenes talentos de todo el país

Artistas de entre 18 i 35 años tendrán la oportunidad de demostrar su  talento creativo gracias a la 14º edición del Concurso de Pintura Joven, un certamen de carácter bienal.

 El concurso, patrocinado por la Obra Social Caixa Penedès, otorga un total de 7000 euros repartidos en 4 becas. La Obra Social Caixa Penedès dará 2000 euros a cada uno de los 3 artistas premiados. Además, la galería Anquin’s premiarà a un artista con la beca Maria Josepa Giner, con una dotación de 1000 euros. La Revista Bonart ofrecerá un accésit que consistirá en la publicación de una de les obras premiadas en la contraportada de la revista.

 Todos los artistas que quieran participar en el concurso ya pueden consultar les bases en la web concurspinturajove.com. Considerando el  carácter joven del certamen, este se podrá seguir a través de les redes sociales Facebook y Twitter. El plazo de admisiones de les propuestas finaliza el próximo 2 de diciembre de 2011.

Anuncis
Be the first to start a conversation

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: